понеделник, 20 декември 2010 г.

Не е равносметка


В края на годината обикновено е време да погледнем назад.Не съм по равносметките и не обичам анализите,защото миналото си е минало,но следвайки общоприетата линия за себе си ,бих обобщил,че тези дванадесет месеца бяха преломни в живота ми като най-безценното е,че намерих отговор на много въпроси,нещо,което все не успявах да направя."Погледнах в друго огледало" ,така както ме съветваше един психолог,а аз упорито отказвах да го направя,живеейки в собственият си свят от илюзии и бутафорни герои.Трябваше да получа една звучна плесница,която да ме върне в реалността,трябваше и се случи.Може би най-големият недостатък на хората е тяхната наивност.Приятелства няма,има интереси,така е било от времето на Адам и Ева вкусвайки плода на Разума.Всичко е преходно дори любовта.А истината почти винаги има няколко лица,погледнато от различен ъгъл.Обичан,отричан,хвален,хулен и сочен с пръст...зная кой съм и не съжалявам за нищо,което съм направил или не съм!

4 коментара:

 1. Още сега мога да се потивопоставя твърдо на изказването.Намират се и то изключително верни приятели.които са готови на всичо за другия.С любовта е същото.Рядкост е но я има.Тази голямата и истинската.Стига да бъде намерена и да и бъде отвърнато.А още по-хубаво е ако остане във времето между двамата и те продължат в нейния път заедно.

  ОтговорИзтриване
 2. Всеки има право на мнение,Лилия!Дай Боже всекиму истински приятели и истинска любов!Весела вечер:)

  ОтговорИзтриване
 3. Има и такива години,Живко, но ти пожелавам следващата да е по-щастлива и успешна!

  ОтговорИзтриване
 4. Благодаря,Цвети:)Искрено се надявам следващата година да бъде по-добра за мен,но за да се случи и аз ще се постарая малко:)

  ОтговорИзтриване