петък, 2 март 2012 г.

АнонсМисля, че моята приказка няма да завърши с Happy End ! В нея главният герой е един непоправим мечтател. Как се казва ли? Той си има много имена и всяко едно е свързано с някаква негова мечта ! Малко е праволинеен и не обича предизвикателствата. Не, не е страхлив, но наивен, да ! Често е изпадал в толкова комични ситуации, които водят до едно от нарицателните му имена - Мечо Пух ! Той обичаше всичко и всички. Живееше за приятелите си, раздаваше се. Ей така, колкото повече, толкова повече докато не остана нищо за даване и разбра, че е сам ! Същите онези приятели го изоставиха, защото нямаха вече полза от него .
Друг митологичен образ с който олицетворяваха героят ми беше Казанова . Вярно, знаеше как да направи всяка една жена до себе си щастлива и … нещастна след поредната изневяра в търсене на истинската любов, която така и не откри ! Защо, какво и как се е случило или не се е случило е въпрос на лична интерпретация и отговорност, но май не разбираше значението на тази дума. Дано един ден да поумнее и най-после поеме по правилният път към Разума !
Изхождайки от написаното в по-горният абзац, без да влизам в подробности само ще отбележа, че неведнъж му приписваха и образа на Дявол . По един или друг начин винаги постигаше целите, които си поставя .
Сюжета е динамичен, интересен и всъщност не чак толкова приказен, но както се казва, с „отворен финал” !Развръзката тепърва предстои !

Няма коментари:

Публикуване на коментар