петък, 8 октомври 2010 г.

Между два свята


Опитах се да надникна отвъд спектъра на видимото скрито зад лъчезарната усмивка и погледа,който спираше дъха ми всеки път.Знаех,че не е за мен,но нещо ме караше да продължа поне в мечтите си .Беше почти реалност ,тъй както онези сълзи след събуждане,защото идваше само в съня ми,а Действителността ме приземяваше,чувах дразнещият й смях доволна от болката,която ми причиняваше тласкайки ме към бездната на себеотрицанието в името на една невъзможна любов.Знаех цената и бях готов да платя всичко,което Съдбата поискаше за да бъда щастлив с мечтата си,но … Тя (мечтата) остана само мечта.В тази история няма Happy End!Трябваше да мина и по този път.Един от многото в житейският лабиринт.

8 коментара:

 1. Не е само мечта.Тук съм и съм готова!!!Каквото решиш!

  ОтговорИзтриване
 2. Искам да ти пожелая хубав уикенд, Живко:)

  ОтговорИзтриване
 3. Благодаря,Цвети:)Този път ще има време за почивка:)Приятни почивни дни и от мен:)

  ОтговорИзтриване
 4. Здравей Живко, винаги съм казвала, че любовта в тази и форма, която си описал, не дава криле. Тя ги отнема. Реже ги.... Ето защо ... аз намирам любовта в друг вид.... Там, където всичко е толкова чисто и непокварено, че реалността потъва в нежна безбрежност. Там ,където всеки звук гали сетивата ти и те обръща в екстаза на необятното вълнение. :)

  PS: * не съм потънала в лавандуловите си полета, просто събирам спомени, скоито после да окрася света им.

  ОтговорИзтриване
 5. Някога и при мен може би ще се случи,Самовила,да намеря онази любов,която не реже криле:)Приятен ден:)

  ОтговорИзтриване
 6. И аз ти пожелавам тази любов, която не само ще ти даде крила ами и ще те научи как да не се страхуваш да полетиш, защото ще ти гарантира, че ще успееш.
  Усвмика. ^^

  ОтговорИзтриване
 7. Благодаря,Little Wonder :)Все още живея с надеждата,чи има такава любов:)Безброй усмивки и за теб:)

  ОтговорИзтриване