неделя, 5 септември 2010 г.

Лъч на надеждата


Специални благодарности към д-р Сребрин Попов от урологията на МБАЛ Бургас и неговият екип,които се намесиха адекватно и избавиха баща ми от един 10 годишен кошмар.Поклон пред професионализма на тези медици.За пореден път се убедих,че има честни лекари,които не се възползват от болката на пациентите си за лично облагодетелстване.Чувал съм какво ли не относно корупцията в медицинските среди,но тази година вече за втори път се убеждавам в противното.Радвам се,че поне за сега черните облаци,които бяха надвиснали над главата ми малко по малко започнаха да се разнасят.Бях стигнал дъното на емоционалният дисбаланс,но сега е по-спокойно.Приятна и щастлива вечер!

2 коментара:

  1. От съществено значение е отношението на лекуващия към заболяването на пациента.При своевременно взети мерки резултатите не закъсняват.Все пак това е доказателство ,че не всеки работи за пари ,а че има и наистина призвани за професията.

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей,Лилиа:)Наистина бях впечатлен от отношение към пациент и проявен професионализъм.За всички е хубаво да има честни и истински медици:)

    ОтговорИзтриване