петък, 14 октомври 2011 г.

Що е то виртуална любов


В ерата на IT технологиите общуването между хората стана по-лесно, като фактора "разстояние" , ако щете дори "език" отдавна не е бариера . Видеотелефонията "Online" чрез "Skype", а вече и в "Facebook,"
скъсява дистанцията почти до нулева и няма значение мястото където се намираме. Обикновено виртуалната любов започва плахо с "чат", като минава през всички познати метаморфози от "интерес", следва "привличане", държа да отбележа, че в тази фаза ,това привличане е едностранно, след известно
време , откриваме сходни неща в характерите, интересите, мечтите си и тогава, видеоконтакта допълва първонално изграденият образ на събеседника от другато страна с една идея по-близък от контакта в началото. "Живата среща" е последната фаза на виртуалната любов . На тази среща "картите отдавна са свалени" и всеки от партньорите знае почти всичко за човека пред себе си . Ако все още си чатите часове наред с любимия "nickname" в блогрола си , значи е време да се видите обикновено в скайп-а . И така преминавайки през всички фази се стига до Менделсоновият марш :)

Живко Иванов
14.10.2011г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар