неделя, 7 ноември 2010 г.

Лято през ноември
Лято през ноември?!И времето се е побъркало в нашите географски ширини.Харесвам топлото време,но все пак би трябвало да си имаме четири,а не два сезона,лято и зима.Веднъж си мислех,колко хубаво би било и при нас температурите да не падат под 20 градуса.Да има бананови палми,а вместо бездомни кучета по улиците,маймуни да тичат по покривите.Не,последното не е желателно,защото трябва да си поставяме решетки по прозорците.Най-малкото ще бъде решен проблема с отоплението и сметките на топлофикациите за тези,които зависят от тях.Откъдето и да погледнем,това,което става с климата не е нормално.Наближава и сакралната дата от календара на маите 21.12.2012г.Един приятел беше казал,че едва ли ще му спрат ипотеката след този ден(смях).Аз мисля същото ,затова излизам отново на работа,че току виж някой намръщен кредитор почука на вратата ми.Приятно ноемврийско лято с повече усмивки и настроение.

3 коментара:

 1. Не зная дали е нормално или не, Живко, но ми харесва да не ми тракат зъбите от студ, поне засега:)))Наслаждавай се и не му мисли много за разни маи, ацтеки и...Каквото има да става ще става и без да се тормозим предварително:)Приятна вечер:)

  ОтговорИзтриване
 2. Лято през ноември...кой не би се зарадвал на малко неочаквано слънце и топлина?! Правилно си го написал "с повече усмивки и настроение", надявам се, че неочакваното ноемврийско лято ще ти донесе положителни емоции =)

  *smile*

  ОтговорИзтриване
 3. Благодаря,Weebs:)Опитвам се да бъда по-често усмихнат въпреки всичко около мен,а то е с преобладаващи негативни окраски,но както се казва,въпрос на гледна точка:)

  ОтговорИзтриване