понеделник, 29 ноември 2010 г.

Има време...


Не съм от онези,които използват сложни и неразбираеми думички.Те няма да ме направят по-умен или по-интересен за всеки,който чете постовете ми.Умишлено не качвам постове с професионална тематика,защото в интернет има всичко,дори тогава,когато не знаеш какво да търсиш.Не гоня рейтингови класации или анкети.Това не е най-важното.Искам тук да забравя ежедневните ангажименти и стреса на който аз и моите колеги сме подложени работейки в социалната сфера,често обвинявани без вина.Приемам всяко мнение и тези,които са против мен,но с правото да се защитя,когато е необходимо.Не съм и по анализите.Сухата статистика оставам на хроникьорите.Коледа не е чак толкова далече,затова пожелавам на всички още от сега коледно настроение и повече усмивки!

2 коментара:

  1. Благодаря за пожеланието:)Разбира се, че в блога си ще пишеш каквото на теб ти се иска. Това си е твоя лична територия. Зона напълно свободна за теб. За това, което ти е на душата в момента:) Усмихната вечер, Живко!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря и аз за искреното пожелание за коледно настроение!
    Подкрепям Цветанка,че блогът е нашето лично виртуално кътче и всеки сам избира, както подредбата му,така и темите в него-лични,преживяни или сътворени.:)
    Поздрави и спокойна вечер!

    ОтговорИзтриване