събота, 13 ноември 2010 г.

Без "дрехи"Съблякох се!Не дрехите,защото няма какво да покажа,физиката ми не е от най-привлекателните.Свалих маската зад която исках да „скрия” някои мои черти и белезите от бича на времето,а стиховете,които публикувам тук са огледало на моята душевна същност.Знаете кой съм,къде живея,каква професия имам,даже бих казал,че съм обсебен от нея,защото тя дава спокойствие и осмисля в известна степен житейският път по който вървя.Често правя грешки. В подобни случаи се наказвам сам,но се уча от грешките си.Живота е най-доброто училище.Всяко отсъствие се плаща,понякога с твърде висока цена.Няма да бъда многословен.Благодаря на всички,които в многообразието от блогове,форуми и други подобни все пак се отбивате!

2 коментара:

  1. Не зная дали има още какво да се търси...Като че всичко което предстои да се появява или да изкча ще бъде нещо ново и за мен или ще е различно от досега мисленото.Дано не е в лошите граници.Старая се да променям себе си към положетелно , но има моменти, в които всичко не зависи единствено и само от мен.

    ОтговорИзтриване
  2. Много добре си направил, просто си истински:)Това е. И съм -за:) човек да се показва такъв какъвто е! Усмихнат и весел ден, Живко:)

    ОтговорИзтриване