петък, 4 февруари 2011 г.

Един обичайно емоционален ден


Тази сутрин един битов проблем за малко да развали и без това движещото се между двете крайности мое настроение!Цял преди обед се занимавах с ел.инсталации или по-скоро бях наблюдател,защото Негово Величество Живота ме е научил да не се захващам с неща,които не разбирам!Запазих самообладание,не се ядосах и извиках техник,който си свърши перфектно работата!Хубавото февруарско време бързо неутрализира негативните емоции и успях най-после да отделя време и за себе си!Среща с позабравени приятели,разхождане без конкретна посока и цел или с други думи ,активна почивка преди работният уикенд(както винаги).Приятна вечер и повече време за положителни емоции през почивните дни !Усмивки?Разбира се!Колкото повече,толкова повече,както казваше онова сладко,наивно и добро меченце Пух!
Поздрав с един от хитовете на Taylor Swift :)

5 коментара:

 1. Да....хубаво е да има романтика.Тя решава много от неизвестните в ежедневието ни

  ОтговорИзтриване
 2. Те инсталациете се повреждат, няма как!
  Да ти кажа вече по-малко се ядосвам на такива работи:)
  Знаеш ли, най ме хваща яд когато видя, че някой умишлено се мъчи да ме изработи, иначе и при нас стават неволни грешки :)

  ОтговорИзтриване
 3. Научих се да бъда спокоен,Кръстю!Много по-здравословно е:)

  ОтговорИзтриване
 4. Да, по-здравословно е да си в равновесие, спокоен и да не се ядосваш ! Макар и да е работен уикендът за теб, Живко, желая ти отлично настроение!

  ОтговорИзтриване
 5. Благодаря,Цвети:)Ще бъде топло,което е достатъчен атестат за добро настроение:)

  ОтговорИзтриване