четвъртък, 20 януари 2011 г.

Позиция


Днес е поредният парламентарен вот,този път за доверие към правителството.При условие,че по презумпция парламентарното мнозинство винаги печели,изхода е предизвестен!Ако управляващата коалиция иска вот на доверие,защо не свика референдум с един единствен въпрос – „Одобрявате ли водената от нас политика” и резултата от него ще бъде най-точната индикация за общественото настроение и политическа нагласа.Всеки уважаващ себе си политически лидер би желал да бъде оценен именно от хората,които са гласували за него!Това е принципна позиция,защото нямам конкретни политически симпатии!Единственото нещо,което ме интересува е да има нормални условия за живот в моята страна!Не ме интересува какъв е стандарта на живот в Германия,Франция,Белгия и т.н. страни членки на Европейският съюз!Искам доходите,които получавам да гарантират спокойствие както за мен така и за моето семейство тук!Уморихме се от празни предизборни обещания ,които рухват месеци по-късно,защото на практика те нямат покритие!Имам чувството,че десетилетия вече се въртим в един омагьосан кръг от който няма излизане!Така е,защото в България не се води политически диалог и няма приемственост в управлението на държавата!”Глас народен,глас Божи”-вслушайте се в хората,дами и господа политици!Останалото е губене на време с вотове за доверие и недоверие!

4 коментара:

 1. Да, но те не се вслушват!Правят си каквото на тях им се иска!

  ОтговорИзтриване
 2. Затова не трябва да мълчим,Цвети!Мълчанието не е злато!Все пак на карта е заложено нашето настояще и бъдеще!Приятна вечер:)

  ОтговорИзтриване
 3. Живко, в моя блог този вот се върти от миналата година и резултата е постоянна величина -73% от гласувалите не одобряват герб :))

  ОтговорИзтриване
 4. Зная,Емо,дори съм един от гласувалите в блога ти!СДС,НДСВ,БСП,ГЕРБ...Маята ли ни е лоша или ... та все не успяваме в преценката си за "партия обединителка"?

  ОтговорИзтриване